Konfirmasjon i Hoff, Kapp, Nordlien 2017-18

Selve konfirmasjonstiden strekker seg fra august til juni det året du går i 9.klasse. Du vil i mars/april  måned – mens du enda går i 8.klasse - få brev i posten. Her får du informasjon om konfirmasjonstiden, registreringsskjema for påmelding og invitasjon til informasjonsmøte i mars. Fyll ut skjemaet og ta med på informasjonsmøtet. Les mer om konfirmanttiden i brosjyren som du finner her.

Du kan også laste ned registreringsskjema ved å klikke her: registreringsskjema

Informasjonsmøte om konfirmantopplegget: onsdag 26. april kl. 19-21 i Bygdestua

Informasjon om konfirmantleiren i Kragerø: onsdag 31. mai kl. 19-21 i Bygdestua
(Begge møtene er for både foreldre og konfirmanter)

Konfirmasjonstiden starter med en ukes Konfirmantleir i Kragerø fra 30. juli - 5. august 2017. Konfirmantene blir presentert i hver sin menighet på gudstjenester i september/oktober. Etter dette blir det undervisning og opplegg i menigheten fram til konfirmasjonsgudstjenestene i mai og juni.

Ta kontakt med menighetskontoret for mer informasjon.
Hoff menighetskontor: 61 16 59 10
Kateket Sten Are Hanserud: 61 16 59 16, e-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
eller leder for trosopplæringa Anny Holien: 61 16 59 20, epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.