Dåp

Når du planlegger dåp, går du frem på følgende måte:

Du kan melde dåp ved å gå inn på denne siden: MIN KIRKESIDE Velg registrer dåp. I boksen "Velg sokn" velger du sokn fra nedtrekkslisten. Fyll ut skjemaet. I boksen "Ønsket kirke/dato" velger du fra nedtrekkslisten. Kryss av og Send inn.

Når vi har mottatt skjema, tar vi kontakt for å avtale tid for dåpssamtale.

Du kan lese mer om dåpen på Kirken.no

Velkommen til dåp!

Du kan gjerne ta kontakt med menighetskontoret der du bor dersom du har spørsmål.

Balke: 61 14 70 20    E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.">Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Hoff:    61 16 59 10    E-post:
Kolbu: 61 14 70 10    E-post:
E-postadressene er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne lese dem.