Dåp

Du kan finne informasjon om hvilke dager det er gudstjeneste med dåp i din kirke gjennom gudstjenesteoversikten her på nettsidene eller i menighetsbladet.

Når du planlegger dåp, går du frem på følgende måte

Ta kontakt med menighetskontoret der du bor  for å avtale dåpsdag.

Balke: 61 14 70 20    E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Hoff:    61 16 59 10    E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Kolbu: 61 14 70 10    E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

I tillegg til å avtale dato for dåpen, noterer vi navn, telefonnummer og informasjon angående barnets navn, fødsels- og personnummer og navn på faddere. Skjema for melding av dåp kan gjerne fylles ut på forhånd og sendes til det respektive menighetskontoret som e-post.

Skjemaet kan lastes ned her

Det avtales også tid for en dåpssamtale med presten. Presten tar kontakt med dere før dåpsdagen.

Velkommen til dåp!

Les mer om dåpen på Kirken.no.