Dåp

Når du planlegger dåp, går du frem på følgende måte:

Du kan melde dåp ved å gå inn på denne siden: MIN KIRKESIDE Velg registrer dåp. I boksen "Velg sokn" velger du sokn fra nedtrekkslisten. Fyll ut skjemaet. I boksen "Ønsket kirke/dato" velger du fra nedtrekkslisten. Kryss av og Send inn.

Når vi har mottatt skjema, tar vi kontakt for å avtale tid for dåpssamtale. Husk å ta med fødselsattest fra Folkeregisteret til denne samtalen. Du bestiller og mottar fødselsattest  på altinn.no

Du kan lese mer om dåpen på Kirken.no

Velkommen til dåp!

Du kan gjerne ta kontakt med menighetskontoret der du bor dersom du har spørsmål.

Balke: 61 14 70 20    E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.">Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.
Hoff:    61 16 59 10    E-post:
Kolbu: 61 14 70 10    E-post:
E-postadressene er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne lese dem.