Informasjonsmøter og konfirmantregistrering

På grunn av situasjonen med Korona og smittefare er informasjonsmøtene for nye konfirmanter (Konfirmanter 2021) avlyst.

De skulle vært avholdt på Bygdestua 18. Mars og på Balke menighetshus 19. Mars. Vi har klargjort for elektronisk registrering, og denne er nå åpen. Registreringen foregår ved at en av de foresatte i familien logger seg på https://minkirkeside.no/ostretoten/. Det er viktig at alle disse tegnene og bokstavene skrives inn i søkefeltet på søkemotoren (for eksempel Google) uten mellomrom. Det er viktig at konfirmanten ikke gjør dette alene, men sammen med en voksen for å sjekke at alle numre og e-post adresser er skrevet riktig. Det er også viktig at alle valgruter er fylt ut. Dersom konfirmanten hadde tenkt å dra til Kragerø, krysser dere av for det. Hvis situasjonen gjør at leiren blir avlyst, kommer vi tilbake med mer informasjon om hva vi da gjør. Det er også viktig at dere velger ønsket konfirmasjonstidspunkt. Trykk deretter Send. Hvis det er noe dere lurer på, kontakt kateket Sten Are Hanserud på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller på mobil 91604396.