Johan Hammarstrøm i Hoff kirke

Det er konsert søndag den 26. februar 2017 kl. 19.00 med den kjente svenske kantoren Johan Hammarstrøm. Konserten i Hoff kirke er et ledd i konsertrekken "500 minutter med Luther", og reformasjonen er tema for konserten.

Johan Hammarstrøm er domkantor i Västerås. Han har ansvaret for omfattende orgelvirksomhet og for domkirkens motettkor. Som dirigent har han framført flere store sakrale oratorieverk med kor og orkester og a capellarepertoar. I domkirkens orgelserie har han framført verk av Dietrich Buxtehude, Felix Mendelssohn, Robert Schumann og César Franck.

Han har også vært med på urframføring av Carl Unander-Scharins kirkeopera Aposlagärning. Med Den svenske kirkens nasjonale ungdomskor har han framført Thomas Jennefelts Av någon sedd.

På programmet for konserten i Hoff kirke står den kjente salmen av Martin Luther Vår Gud han er så fast en borg. Det vil bli lest tekster av Martin Luther. Hammarstøm vil også spille verker av Oskar Lindberg og Judith Bingham.

Det er fri inngang og kollekt ved utgangen.