Lys Våken 2016 for 11 åringer

TID: Lørdag 25. november kl. 16.00 - søndag 27. november kl. 12.30

STED: Totenviken kirke (for Kolbu og Balke menigheter) Kapp/Nordlien kirker (for Hoff, Kapp og Nordlien)

Program: leker, pizza, skattejakt etter perlene i kristuskransen, gudstjenesteforberedelse og mye moro. Vi skal lære Lys Våken sangen som Kristin Fjellseth fra Kapp har laget og Nora Foss Al-Jabri har sunget. Sjekk ut "Lys Våken" på You Tube. Ungdommer i supermann t- skjorter er med som ledere. Kanskje er dette eneste gangen i livet du får overnatte i kirka....

Lys Våken er et nasjonalt tiltak i trosopplæringa det vil si at 10-11 åringer over hele landet deltar på dette og overnatter i kirker rundt om kring i Norge.

Pris: 150,-

Påmeldingsfrist er 22. november- Sendt til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Alle 6.klassinger/født i 2005 skal få invitasjon i posten. Hvis den uteblir ta kontakt med Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. , eller telefon 61165910.